CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۳ . حوزه رسانه و ارتباطات جمعی (صداوسیما، شورای نظارت، خبرگزاری جمهوری اسلامی و ...)

عنوان مقاله: بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۳ . حوزه رسانه و ارتباطات جمعی (صداوسیما، شورای نظارت، خبرگزاری جمهوری اسلامی و ...)
شناسه ملی مقاله: null
منتشر شده در مرکز پژوهشهای مجلس در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیدعلی محسنیان
صادق ستاری فرد
سینا کلهر

خلاصه مقاله:

در لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ ، حدود ۲.۳۰۰ میلیارد تومان برای فصل رسانه در نظر گرفته شده است و داده های پراکنده دیگری در تبصره ها، جداول اصلی و متفرقه و پیوسته ای این لایحه درباره رسانه ها یافت می شود که از تحلیل و بررسی مجموع آنها می توان به اولویت ها، سیاست ها و رویکردهای دولت درخصوص موضوع رسانه پیبرد و گزارش حاضر با همین هدف تهیه و تنظیم شده است. در بخش اول این گزارش براساس دادههای لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ رویکردهای دولت در تبصره ها، برنامه ها و دستگاههای حوزه رسانه
احصا شده (الف)، در بررسی تبصره ها بند «۴» و بند «ل» تبصره «۹» مورد بررسی قرار گرفته اند. در ادامه، برنامه های رسانه ای در مقایسه با برنامه های مشابه قانون سال ۱۳۹۸ از حیث عنوان برنامه، اقدامات و نوسان اعتبارات هزینه ای و عمرانی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است (ب) و در پایان این بخش نحوه توزیع این مبلغ میان چهار دستگاه اجرایی مهم رسانه ای یعنی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، خبرگزاری جمهوری اسلامی، خبرگزاری دانشجویان ایران و شورای نظارت بر صدا و سیما به تصویر کشیده شده و تغییرات محسوس توزیع این منابع در ردیف های هزینه ای و عمرانی نسبت به قانون سال ۱۳۹۸ تحلیل شده است. در بخش دوم ابتدا الزامات و تکالیف بالادستی مانند احکام قانون برنامه ششم و قانون احکام دائمی برنامه های کشور احصا شده (الف) و در ادامه خلاها و کاستی های موجود در لایحه بودجه نسبت به این احکام تطبیق داده شده است (ب) و در پایان پیشنهادهای مبتنی بر تحلیل های فوق ارائه شده است. 



کلمات کلیدی:
لایحه بودجه سال ۱۳۹۹. رسانه. صدا و سیما. رسانه های دولتی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1163670/