CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی میزان آمادگی مدیران برای اجرای سیستم باز خورد ۳۶۰ درجه (پژوهشی در شرکتهای فعال در شهرک صنعتی شکوهیه استان قم)

عنوان مقاله: بررسی میزان آمادگی مدیران برای اجرای سیستم باز خورد ۳۶۰ درجه (پژوهشی در شرکتهای فعال در شهرک صنعتی شکوهیه استان قم)
شناسه ملی مقاله: JR_JMDP-27-3_008
منتشر شده در در سال 1393
مشخصات نویسندگان مقاله:

بهروز رضایی منش - Allameh Tabataba’i University
علیرضا قزل - Allameh Tabataba’i University
مسیح ولدخانی - Allameh Tabataba’i University
علیرضا اسداللهی طهرانی - دانشگاه علامه طباطبایی

خلاصه مقاله:
محققان و اندیشمندان مدیریت امروزه بر این باورند که کارکنان مهمترین منبع مزیت رقابتی می باشند. آنها معتقدند که سرمایه انسانی شرکت همه نیازمندیهای استراتژیک را برآورده می کند. در نتیجه این اعتقاد، بخشهای منابع انسانی از ایفای نقش های کاملا اداری به سمت قبول مسئولیت مشارکت در دستیابی به استراتژی های کسب و کار تکامل یافتند. در نتیجه این تکامل، لازم است تا بخش های منابع انسانی شیوه ارزیابی سنتی کارکنان خود را تغییر دهند. یکی از فرآیندهای مهم در حوزه منابع انسانی سیستم ارزیابی عملکرد می باشد تکیه جدید بر خود مدیریتی در برنامه ریزی های کار، سازمان ها را مجبور کرده است به سمت نظام های عملکردی چند جانبه از جمله سیستم باز خورد ۳۶۰ درجه (ارزیابی چند جانبه) حرکت کنند. هدف این تحقیق دستیابی به نگرش مدیران به منظور شناخت سطح آمادگی آنان برای اجرای سیستم ارزیابی عملکرد ۳۶۰ درجه می باشد. سوال اصلی که مطرح می شود این است که آیا مدیران این شهرک از آمادگی لازم برای پیاده سازی نظام ارزیابی عملکرد ۳۶۰ درجه برخوردار می باشند؟ با توجه به تقسیم بندی تحقیقات علمی از نظر هدف، پژوهش حاضر از نوع پژوهش کاربردی می باشد و از نظر فرآیند عملیات، تحقیق حاضر از نوع تحقیق توصیفی- پیماشی می باشد. ابزار اصلی برای جمع آوری داده ها پرسشنامه می باشد که برای تجزیه و تحلیل آنها از آماره آزمون فریدمن و T-test استفاده شد. بر مبنای یافته های به دست آمده مشخص شد مدیران از آمادگی لازم برای اجرای سیستم باز خورد ۳۶۰ درجه برخوردار نمی باشند.

کلمات کلیدی:
۳۶۰ Degree Feedback, Development quality, Power distribution, Group participation, Change evaluation system, باز خورد ۳۶۰ درجه, تحول پذیری, توزیع قدرت, مشارکت گروهی, تغییر سیستم ارزیابی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1413872/