CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تبیین و طراحی الگوی تاب آوری برند در شرایط تحریم در راستای برنامه ریزی منطقه ای با رویکرد داده بنیاد (مورد مطالعاتی: صنعت فرش دستباف ایران)

عنوان مقاله: تبیین و طراحی الگوی تاب آوری برند در شرایط تحریم در راستای برنامه ریزی منطقه ای با رویکرد داده بنیاد (مورد مطالعاتی: صنعت فرش دستباف ایران)
شناسه ملی مقاله: JR_JGQE-13-50_024
منتشر شده در در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمدحسین رحمتی - دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، گروه مدیریت، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
فرشید نمامیان - استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
سیدرضا حسنی - استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
افشین باغفلکی - استادیار، گروه اقتصاد، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.

خلاصه مقاله:
تاب آوری برند نوعی توانایی است که برند را قادر می سازد تا در برابر ریسک هایی که به بحران تبدیل شده ، مقاومت کند ودر صورت اثر پذیری از بحران خود را بازیابی کند وحتی بتواند در وضعیت بحرانی خود را رشد دهد. پژوهش حاضر با هدف تبیین و طراحی الگوی تاب آوری برند در شرایط تحریم در صنعت فرش دستباف ایران به روش داده بنیاد انجام گرفت. داده های این پژوهش برگرفته از مصاحبه های عمیق و نیمه ساختار یافته با دوازده نفر نفر از متخصصان وصاحب نظران مدیریت برند در حوزه فرش دستباف ایران بود که براساس نمونه گیری هدفمند وابسته به معیار انتخاب و تا رسیدن به اشباع نظری این فرایند ادامه یافت. اعتبار داده های پژوهش از طریق بازگشت به مشارکت کنندگان و ممیزیان بیرونی بررسی و تایید شد. تجزیه تحلیل اطلاعات بر اساس مدل اشتراس و کوربین در قالب کد گذاری باز، محوری، و گزینشی در نرم افزاراطلس تی آی ۸، انجام گرفت. نتایج نشان داد ارایه الگوی تاب آوری برند در شرایط تحریم در صنعت فرش دستباف ایران شامل عوامل علی(رقابت در اکوسیستم تجاری، توسعه دانش وفناوری، سیاست درونی)، مداخله گر(چالش های مصرف برند، قابلیت های برند فرش دستباف)، بسترها(پایداری محیطی، ماهیت برند، فشار تحریم)، راهبردها(توسعه فعال، مقاومت درونی، حمایت خلاق، تولید در شرایط تحریم) و پیامدها(منافع تجاری، قابلیت های برند، تقویت ارزش و هویت برند) است.

کلمات کلیدی:
تاب آوری, تاب آوری برند, تحریم, صنعت فرش دستباف, رویکرد داده بنیاد

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1824641/