CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

اثربخشی روش های مختلف آرام سازی ترافیک در مدیریت سرعت (مطالعه موردی سه روش آرام سازی ترافیک در مناطق مختلف در جاده های کشور)

عنوان مقاله: اثربخشی روش های مختلف آرام سازی ترافیک در مدیریت سرعت (مطالعه موردی سه روش آرام سازی ترافیک در مناطق مختلف در جاده های کشور)
شناسه ملی مقاله: TTC16_147
منتشر شده در شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

فریدون مقدس نژاد - دانشیار دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیر کبیرعضو هییت علمی دانشکده عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
محمدعلی نادم نالکیاشری - کارشناس ارشد راه و ترابری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
صحابه نادم نالکیاشری - دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان

خلاصه مقاله:
سرعت وسایل نقلیه از جمله عوامل مهم وقوع تصادفات در راه ها می باشد. آرام سازی ترافیک عبارتست از مجموعه اقداماتی که برای کاهش سرعت وسایل نقلیه و همچنین کاهش شدت بروز تصادفات در راه ها استفاده می گردد. اثربخشی روش های آرام سازی ترافیک در کاهش و مدیریت سرعت وسایل نقلیه از موضوعاتی است که در انتخاب روش های آرام سازی ترافیک بسیار مهم می باشد. در این تحقیق با جمع آوری اطلاعات مربوط به سرعت وسایل نقلیه در 9 منطقه مطالعاتی که اقدامات آرام سازی ترافیک در سه گروه در آن ها اجرا شده اند، روابطی برای پیش بینی تغییرات سرعت در اثر عبور از این گروه اقدامات ارایه شده است. این مناطق مطالعاتی در گروه اول نوارهای لرزاننده زردرنگ(اکستروژن) و رامبل استریپس ،در گروه دوم از نوار لرزاننده زردرنگ(اکستروژن) و سرعت کاه کوتاه و در گروه سوم نوار لرزاننده رامبل استریپس و سرعت کاه کوتاه به صورت ترکیبی مورد بررسی قرار گرفته اند و با استفاده از نرم افزار آماری SPSS روابطی با استفاده از روش های رگرسیون مجموعه این اقدامات ارایه شده است.

کلمات کلیدی:
آرام سازی ترافیک،رامبل استریپس، خطوط لرزاننده عرضی،سرعت کاه کوتاه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/717563/