نظارت و تشخیص عیب فرآیندهای تولیدی با بکارگیری تابع احتمال انتقال فازی

سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,067

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS01_177

تاریخ نمایه سازی: 16 فروردین 1391

چکیده مقاله:

نظارت وتشخیص عیب ، نقش بسیار مهمی در مهندسی تولید ایفا می کند. به کمک آن می توان در سریعترین زمان ممکن به نقص های محصول ، دلایل ریشه ای مشکلات در تمامی مراحل تولید اعم از طراحی و فرآیند تولید پی برد . متعاقبا هم پیامد های هزینه زا را حذف کرده و هم کیفیت محصول را افزایش داد . در طی سال های گذشته روش های بسیاری برای نظارت و تشخیص عیوب فرآیند تولید ارائه گردیده است . ما در این مقاله با توجه به کارایی و گستره ی مجموعه تئوری فازی در کنترل و بهینه سازی فرآیند ، ابتدا مدل تابع انتقال فازی را برای یک فرآیند ساخت/تولید ساخته و سپس تابع اثر تلفیقی فاکتور های فرآیند را ارائه خواهیم کرد تا به کمک الگوریتم ابتکاری ارائه شده بتوانیم فرآیندمان را بررسی کرده و عامل های غیر قطعی تولید را بهینه کنیم .امروزه فرآیندهای ساخت و تولید، بصورت فزآینده‌ای در حال پیچیده تر شدن می باشند و انجام فرآیندها درمحیط های تولیدی بیش از پیش به صورت خودکار درمی‌آید. این امر همبستگی شدیدی بین فرآیند و ماشین‌آلات ایجاد می کند. از اینرو حتی نقص‌ها و عیب‌های بسیار کوچک ممکن است باعث پیامد فاجعه آمیزی باشد. به کمک نظارت وتشخیص عیب می توان به سرعت دلایل ریشه‌ای مشکلات طراحی فرآیند و تولید را شناسایی کرده و به بهبود کیفیت محصول پرداخت. نظارت به معنای بررسی و تنظیم عملکرد یک ماشین، یک فرآیند یا یک سیستم است (جستجوی علائم مشکوک) در حالیکه تشخیص علت نشانه‌ها را تعیین می‌کند. اصطلاحاتی مانند کشف خرابی، پیشگویی خرابی، ممیزی فرآیند، بازرسی پیوسته و بهنگام ناظر به همین مفهوم می باشند. در طول سالهای گذشته روشهای بسیاری مانند تشخیص الگو ، درخت های تصمیم گیری ، شبکه های عصبی ، و سیستم های خبره برای نظارت و عیب‌یابی فرآیندها توسعه یافته است(1،2،3،4). که در بین کمتر به مجموعه تئوری فازی پرداخته شده است. این مقاله کاربرد مجموعه های فازی در نظارت و عیب شناسی فرآیندهای مهندسی را نشان می دهد . این روش را می توان در اکثر سیستم ها و فرآیندهای مهندسی به کارگرفت .

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Varanon Uraikul, Christine W. Chan and Paitoon Tontiw achwuthikul, 2007, ...
  • S.C. Tan, C.P. Lim and M.V.C. Rao, 2007, A hybrid ...
  • B. Ould Bouamama, M. Staroswiecki and A.K. Samantaray, 2006, Software ...
  • Klyele, R. M. and de Korvin, _ 1998, Constructing One-Step ...
  • نمایش کامل مراجع