نقش ها و چالش های برنامه های کاربردی سلامت همراه در مدیریت بیماری دیابت نوع ۲

سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 105

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JMIS-9-1_001

تاریخ نمایه سازی: 26 تیر 1402

چکیده مقاله:

بیماری های مزمن در یک دهه اخیر در حال گسترش بوده اند. درمان این بیماری ها مستلزم مراجعه مکرر به بیمارستان و نظارت بر علائم می باشد [۱]. دیابت نوع ۲ به عنوان یک بیماری مزمن از چالش های مهم سلامت در سطح جهان بوده که بر کیفیت زندگی تاثیر گذاشته است و زمینه ساز بیماری های دیگر می باشد. شیوع دیابت نوع ۲ به دلیل تغیر سبک زندگی با رشد جمعیت افزایش داشته است. این افزایش در کشورهای در حال توسعه که با چالش های ارائه خدمات سلامت همگانی مواجه هستند، بیشتر نیز بوده است. بیماری های مزمن نظیر دیابت را می توان با پشتیبانی برنامه های کاربردی تلفن همراه کنترل و مدیریت کرد. رشد و توسعه فناوری های دیجیتالی ازجمله سلامت همراه به طور فزآینده ای برای حمایت از مدیریت بیماری های مزمن به کارگرفته شده و به تغییر در شیوه ارائه خدمات مراقبت های بهداشتی منجر شده است [۲، ۳].

نویسندگان

محمد حیدری

Department of Health Information Technology, Khalkhal University of Medical Sciences, Khalkhal, Iran.

کوثر کریمی

Department of Biostatistics, Faculty of Health, Mazandaran University of Medical Sciences, Sari, Iran.

طالب خداویسی

Department of Health Information Technology, School of Allied Medical Sciences, Hamadan University of Medical Sciences, Hamadan, Iran.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :