بررسی میزان تاثیر آموزش درس بهداشت و محیط زیست بر کسب نگرش های بهداشتی و زیست محیطی دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 44

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JEIT-9-2_006

تاریخ نمایه سازی: 19 اسفند 1402

چکیده مقاله:

یکی از مسائلی که موجب بالا رفتن سطح بهداشت در جامعه می­گردد، میزان تحصیلات افراد است.  امروزه افزایش سطح سواد و کثرت دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در کشور را شاهد هستیم. بخشی از این دانشجویان در رشته­های دبیری مشغول به تحصیل هستند و در ارتباط مستقیم با دانش­آموزان خواهند بود. از این نظر سلامت معلمان و دانش­آموزان که قشر عظیمی از افراد جامعه را شامل می­شوند و در عین حال به دلیل نقش مهم معلمان در امر آگاهی دادن در سطوح مختلف تحصیلات متوسطه و اثرات آن در جامعه، نقش آموزش مسائل بهداشتی در سطح دانشگاهی به دانشجویان رشته­های دبیری اهمیت   ویژه­ای دارد. دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی یکی از دانشگاه­هایی است که رسالت تربیت دبیران آینده کشور را به عهده دارد. یکی از دروس در این دوره برای رشته­های دبیری درس بهداشت و محیط زیست است. این پژوهش درصدد برآمده تا در ابعاد مختلف تاثیر این درس بر دانشجویان رشته­های دبیری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برسی نماید. داده­های این پژوهش نشان می­دهد که دانشجویان با تناسب و کافی بودن مباحث بیماری­های جسمانی، روانی، مباحث مربوط به اعتیاد، تغذیه و مسائل زیست­محیطی موافق بوده­اند. در ضمن، آنان با تاثیر گذراندن این درس بر ارتقای باورهای بهداشتی کاملا موافق بوده­اند. دانشجویان در مورد توانمندی­های مدرس در تمام موارد مورد بررسی کاملا موافق بوده­اند. 

کلیدواژه ها:

بهداشت ، محیط زیست ، تغذیه ، تغییر نگرش ، دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

نویسندگان

اسحاق شایگان

گروه محیط زیست، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی،تهران،ایران

فائزه فاضلی

گروه محیط زیست، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی،تهران،ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :