تمرکز تنش در اتصال سوپرآلیاژهای هم نام In718 ومقایسه با اتصالات غیر هم نام In718 و Mar-M247 بعد از جوشکاری اصطکاکی به روش المان محدود

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 363

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CHEMETA01_002

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله:

روش جوشکاری اصطکاکی اختلاطی یا FSW یکی از روش های نوین جوشکاری محسوب می شود که با ایجاد اصطکاک بین دو قطعه و ایجاد حرارت عمل جوشکاری انجام می پذیرد. از طرفی در اتصالات جوشکاری، تمرکز تنش باعث افزایش موضعی تنش در محل اتصال جوش خواهد شد.. همچنین در ناحیهى جوشکاری و اطراف آن که تحت تاثیر حرارت موضعی قرار دارد، تنشهای پسماند حرارتی نیز بوجود می آید. هدف از انجام این نحقیق، مدلسازی و تحلیل اتصال جوشکاری اصطکاکی لب به لب سوپرآلیاژ های همنام پایه نیکل IN718 و اتصال غیرهمنام IN718 و Mar-M247 به وسیله نرم افزار ANSYS و سپس دستیابی به ضریب تمرکز تنش اتصال جوشکاری شده سوپرآلیاژهای همنام و غیرهمنام می باشد. در نهایت ضرایب تمرکز تنش اتصالات همنام و غیرهمنام با یکدیگر بررسی گردیده و همچنین با داده های تجربی نیز مقایسه شده است. نتایج نشان داد که مقدار ضریب تمرکز تنش میانگین در اتصال سوپرآلیاژهای همنام Mar-M247 به میزان 16511 ، در اتصال سوپرآلیاژهای غیرهمنام IN718و Mar-M247 به میزان 1.63 و در اتصال دو سوپرآلیاژ همنام IN718 برابر 1.52 می باشد.

نویسندگان

مصطفی تیموری

گروه مهندسی مکانیک، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران

سید جواد محمدی بایگی

گروه مهندسی مکانیک، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران

سیدرحیم کیاحسینی

گروه مهندسی مکانیک، واحد دامغان، دانشگاه آزاد اسلامی، دامغان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :