نقش نوآوری باز در توسعه فرش دستباف

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 680

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MANAGEMENT01_192

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

نوآوری، گردآوری هر نوع ایده جدید و مفید برای حل مساله است. که نوآوری شامل شکل گرفتن ایده، پذیرش و اجرای ایده ها جدید در فرآیند، محصولات و خدمات است. و همچنین نوآوری باز پارادایمی است که در آن شرکت ها می توانند و باید از ایده های بیرونی، علاوه بر ایده های درونی، و از مسیرهای درونی و بیرونی به بازار در مسیر پیشبرد فناوری های خود استفاده کنند. اگر نوآوری نباشد، زندگی بدون تنوع خواهد شد. و همه چیز تکراری می شود و به مرور زمان افراد را دیگر راضی نمیکند، چون همه افراد به دنبال تنوع و چیزهای جدید هستند. اجرای انواع نوآوری به نفع تمام مردم و اقتصاد کشور است و باعث افزایش تنوع محصولات و افزایش صادرات و فروش داخلی و در نتیجه موجب افزایش درآمد ملی و رفاه عمومی و در بعضی موارد باعث کاهش قیمت ها نیز می شود. از این رو هدف ما دراین مقاله این است که اجرا کردن انواع نوآری ها و استفاده از نواوری باز می تواند عامل مهمی برای توسعه فرش دستباف باشد. که با استفاده از روش کتابخانه ای و میدانی واز طریق مصاحبه و مشاهده از خبرگان و تولید کنندگان و صادر کنندگان فرش دستباف به این نتیجه رسیدیم که اجرایی کردن انواع نوآوری و به خصوص نوآوری باز عامل مهم و بسیار موثری برای توسعه فرش دستباف بوده و اینکه تا کنون بیشتر نوآوری ها از درون شرکت صورت گرفته است، و تاکنون بخش تحقیق و توسعه برای جذب نوآوری از بیرون شرکت وجود نداشته، ولی اجرایی کردن انواع نوآوری و به خصوص داشتن بخش تحقیق و توسعه در کارگاه های کوچک و متوسط فرش باعث می شود که بالطبع خریدار خارجی با دیدن ایده های جدید برای کالا (فرش دستباف) با رضایتمندی شدید تری از تولید کننده خریداری کند. و نقش مهمی در توسعه فرش دستباف داشته باشد.

کلیدواژه ها:

نوآوری ، مدل توسعه نواوری باز ، کارگاههای کوچک و متوسط ، فرش دستباف

نویسندگان

محسن برزگری

دانشگاه علم و هنر یزد، هنر و معماری

داوود عندلیب

دانشگاه علم و هنر یزد، هنر و معماری

غزاله شمس

دانشگاه علم و هنر یزد، هنر و معماری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • هفده تن، حسن، 388 1آسیب شناسی _ پایدار سازی اشتغال ...
  • امنطقی، منوچهر، خسرو پور، حسین، خانی، مرتضی، 1392'"رتبه بندی عوامل ...
  • فیضی، کا مران، ‌طبائیان، کما ل، خسروپور، حسین92 3 1 ...
  • مشیری، بنیامین، 2011"توسعه نوآوری باز در میان عناصر نظام ملی ...
  • آجاوید، غزاله، باقری نژاد، جعفر1391 " ارتباط فرایند نوآوری باز ...
  • chesbrough, h. open innovation: the new imperative for creating and ...
  • chesbrough , h. open innovation: the new imperative for creating ...
  • نمایش کامل مراجع