مسئله زمان‌بندی اعمال جراحی در بیمارستانها

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,554

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICIORS02_057

تاریخ نمایه سازی: 11 اسفند 1387

چکیده مقاله:

بخش خدمات درمانی نقش موثری در تولید ناخالص مالی در کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه‌ دارد. این واقعیت سیستم‌های خدمات درمانی را یک زمینه تحقیقاتی مهم برای مهندسی صنایع و تحقیق در عملیات می‌سازد. کاربرد تحقیق در عملیات در خدمات درمانی، حدود بیست سال از کاربردهای صنعتی، و پانزده سال از کاربردهای خدماتی آن عقب‌تر است. مشکل اصلی در فرهنگ و سازمان اینگونه خدمات است وگرنه تمام کاربردهای تحقیق در عملیات در زمینه‌های صنعتی را می‌توان به طور موازی در خدمات درمانی هم یافت. به علاوه بسیاری از کاربردهای منحصر به فرد در این گونه خدمات وجود دارد از جمله پیش‌بینی روند پیشرفت بیماری یا درمان، مدل‌سازی بیماری یا رادیوترابی و.... . مسائل جاری در خدمات درمانی به قدری گسترده و عمیق است که نتیجه تحقیق در زمینه بهینه‌سازی، قطعاً باعث بهبود رضایت‌بخش خواهد شد. بخش بهداشت و درمان در جامعه بخشی است که به نسبت منابعی که در اختیار دارد و با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهد، باید بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد. از طرفی، بیمارستان از جمله مهمترین مؤسسه بهداشتی و درمانی به شمار می‌آید. چرا که بازوی مهم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و اولین سطح ارجاع با قلمرو و مسئولیتهای مشخص است. ولی در عمل نارضایتی‌ بیماران از سرویس‌دهی بیمارستان‌ها در عین وجود ظرفیتهای بلااستفاده در منابع حاکی از عدم تخصیص بهینه منابع بیمارستانی می‌باشد. صنعت درمانی ـ سلامت، صنعتی است که ضمن داشتن مسائلی مشابه سایر صنایع، از جهاتی متفاوت است: تصمیم‌گیرندگان بسیار بدون دانش مدیریت، با هزینه‌های بالای پولی و انسانی. بعلاوه، زمینه‌ای است که بعلت تفاوت زیاد در زبان ارتباطی، کمتر فرصتی برای همکاری متخصصین علم مدیرت پیش‌ آمده است.

نویسندگان

سعیده کتابی

گروه مدیریت دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Belin J, D emeulemeester E (2007) *Building cyclic master Surgery ...
  • Blake JT, Donald J (2002)، Mount sinai hospital uses integer ...
  • Blake JT, Dexter F, Donald J. (2002) *Operating _ manager's ...
  • Jebali A, Hadj Alouane AB, Ladet P (2006) *Operating room ...
  • Lamiri M, Xie X., Dolgui A, Grimaud F (2008)، 0A ...
  • Ogulata SN, Erol R (2003)، A hierarchical multiple criteria mathematical ...
  • Oostrum J.M.V., Van Ho udenhoven M., Hurink J.L., Hans E.W., ...
  • Ozkarahan I. (2000)، Allocation of surgeries to operating _ by ...
  • Testi A., Tanfani E., Torre G. (2007) _ three-phase approach ...
  • Vissers JMH, Adan IJBF, Bekkers JA (2005)، Patient mix optimisation ...
  • Watchel R. Dexeter F. (2008)، ،Tactical Increases _ Operating Room ...
  • نمایش کامل مراجع