تاثیر میانجی جو سازمان یافته در رابطه بین شیوه های مدیریت منابع انسانی و نتایج منابع انسانی (مورد مطالعه بانک های کشاورزی غرب استان مازندران)

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 338

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_SME-4-1_006

تاریخ نمایه سازی: 15 مهر 1398

چکیده مقاله:

جو سازمانی از جمله مهمترین متغیرهای موجود در سازمان است که بر رفتار کارکنان تاثیرات گسترده و وسیعی دارد. علی رغم اینکه در مطالعات گذشته یک واسطه در شیوه های مدیریت منبع انسانی شناسایی شده است، اما نقش جو سازمانی به عنوان واسطه، در عملکرد مدیریت منابع انسانی مورد بررسی قرار نگرفته است. جو سازمانی مجموعه ویژگی هایی است که یک سازمان را توصیف میکند و آن را از دیگر سازمانها متمایز میسازد، تقریبا در طول زمان پایدار است و رفتار افراد را در سازمان، تحت تاثیر قرار میدهد. این تحقیق با استفاده از روش کمی مبتنی بر پیمایش بر روی 157 نفر از کارمندان شعب بانک های کشاورزی غرب استان مارندران انجام شده است و ازآزمون همبستگی، جهت آزمون فرضیه های تحقیق، استفاده شده است. نتایج آزمون فرضیات تحقیق نشان داد که جو سازمان یافته با مدیریت منابع انسانی و نتایج منابع انسانی رابطه مثبت و معنا داری دارد.

نویسندگان

رهنما فرید

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی -رفتار سازمانی، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران

داوود کیاکجوری

دانشیار گروه مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران