تدوین نقشه استراتژی نحوه حمایت نیروهای مسلح از آزمایشگاه های پایش وضعیت بخش خصوصی با استفاده روششناسی ساختاری-تفسیری ( ISM)

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 320

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ECDS03_038

تاریخ نمایه سازی: 12 اسفند 1398

چکیده مقاله:

حمایت از بخش خصوصی توسط نیروهای مسلح در موضوع پایش وضعیت نقش بسزایی در نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دارد. این موضوع باعث همافزایی کاری هر دو طرف می گردد. هدف از پژوهش حاضر رتبه بندی انواع این حمایت از آزمایشگاه های پایش وضعیت است. روش پژوهش از نوع توصیفی – پیمایشی است. پس از بررسی ادبیات پژوهش به خصوص نتایج پژوهش دیگری که با موضوع تدوین نقشه استراتژی نیروهای مسلح در موضوع پایش وضعیت درحال اجرا داریم، چندین موضوع، حمایت از بخش خصوصی را اثبات نمود. موضوعات مدنظر در این مقاله برگرفته از پژوهش یادشده هستند. در ادامه با بهره گیری از نظرات چندتن از خبرگان که از میان اساتید دانشگاه و نیروهای مسلح مرتبط با موضوع، تجارب گرانقدری دارند، نقشه استراتژی نحوه حمایت با بهره گیری از مدلسازی ساختاری تفسیری طراحی شد. نتایج پژوهش نشان داد که حمایت به این شکل مناسب تر به نظر میرسد که در سطح اول، قراردادهای بلندمدت قبل از شروع به ساخت ، در سطح بعدی، اجاره بلندمدت و ارزان زمین همچنین توسط اقدامات اطلاعاتی، کمک به کسب فناوری و درنهایت به عنوان سطح آخر، کمک به خلق دانش و فناوری ، کمک مالی به کسب فناوری و کمک مالی برای ساخت آزمایشگاه اقدام شوند.

نویسندگان

سیدحامد سیدموسوی

مربی سازمانی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) - دانشجوی دکتری،

سیدجعفر محمودی

عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)

مسعود موحدی

دانشیار دانشگاه جامع امام حسین(ع)